Τζένιφερ Ανιστον: Η επιστήμη και τα θαύματα θα με βοηθήσουν να κάνω παιδί

Τζένιφερ Ανιστον: Η επιστήμη και τα θαύματα θα με βοηθήσουν να κάνω παιδί

Για τους δύο αποτυχημένους γάμους της αλλά και το πόσο θα ήθελε ένα παιδί στη ζωή της, μίλησε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός με ελληνική καταγωγή, Τζένιφερ Άνιστον.

Μάλιστα η 49χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι χάρηκε πολύ που είδε τον φίλο της, Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας σε ηλικία 56 ετών.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πως δεν πρόκειται να αφήσει την ηλικία της να καθορίσει το πότε θα ξεκινήσει μια οικογένεια, καθώς επαίνεσε τις επιστημονικές εξελίξεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να γίνονται γονείς αργότερα στη ζωή τους, σε μια νέα συνέντευξη για το περιοδικό Elle.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον όσον αφορά στο παιδί και τον σύντροφο – το πώς θα έρθει αυτό το παιδί ή δεν θα έρθει; Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικούς χρόνους από ότι συνηθίζαμε».

Όσο για τους γάμους της, τόσο με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θέροου, που και οι δύο κατέληξαν σε διαζύγιο, αναφέρει: «Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που κάναμε για να είμαστε ευτυχείς, και μερικές φορές αυτή η ευτυχία δεν υπήρχε πια σε αυτές τις σχέσεις».

Η Τζένιφερ μίλησε για την συνειδητή απόφασή της να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το μόνο πράγμα που έχω είναι να διατηρήσω αυτό το μικρό κομμάτι που μου ανήκει» αποκάλυψε. «Αν κάθομαι και γράφω για τα σκυλιά μου ή φωτογραφίζω την κούπα με τον πρωινό μου καφέ, αυτό θα είναι σαν να δίνω στον κόσμο ένα κομμάτι από κάτι που είναι ολότελα δικό μου» τόνισε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software