Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να «εκδικηθεί» τον Μπραντ Πιτ με σειρά εκπομπών

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να «εκδικηθεί» τον Μπραντ Πιτ με σειρά εκπομπών

Ένας αληθινά κινηματογραφικός έρωτας ήταν εκείνος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας, χώρισαν κινηματογραφικά και τώρα η Αντζελίνα ετοιμάζεται να «εκδικηθεί» τον πατέρα των παιδιών της μέσα από μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον χώρο της διεθνούς σοουμπίζ, η – σκηνοθέτης πλέον -  Αντζελίνα Τζολί, ετοιμάζει μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών, όπου θα δείχνει ότι δεν ήταν καλός πατέρας, το επιχείρημα που χρησιμοποίησε στο διαζύγιό τους. 

Τώρα πόσο καλή μάνα θα είναι η ίδια αν βγάλει τα οικογενειακά τους άπλυτα στη φόρα και εκθέσει σε παγκόσμιο επίπεδο τον πατέρα των παιδιών της, που είναι μεγάλα πλέον και θα δουν λεπτομέρειες της οικογένειάς τους να προβάλλονται σε δεκάδες εκατομμύρια τηλεοπτικούς δέκτες, είναι μια άλλη ιστορία.

Τον περασμένο μήνα, το διαζευγμένο ζευγάρι σταμάτησε τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού φαίνεται ότι κατάφεραν να έλθουν σε μια συμφωνία, λεπτομέρειες της οποίας όμως δε έγιναν γνωστές.

Σύμφωνα με το Heat, όμως, η ηθοποιός δεν είναι ικανοποιημένη με τους όρους της συμφωνίας παρά το γεγονός ότι αποφάσισε να την υπογράψει «για το καλό των παιδιών», κι έτσι σχεδιάζει να εκθέσει δημοσίως τον πρώην σύζυγό της μέσω τηλεόρασης. Για το καλό των παιδιών άραγε; Άβυσσος…

Μια ζωή σαν ταινία

Στις 23 Αυγούστου 2014 μετά από 8 χρόνια σχέσης, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη νότια Γαλλία. Έχουν μαζί τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά - η πρώτη κόρη τους, Σιλόχ, γεννήθηκε στη Ναμίμπια ώστε να αποφύγουν την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης και να αναδείξουν την υποβαθμισμένη χώρα. Η σχέση τους που προβλήθηκε τόσο πολύ από τα media ξεκίνησε και τελείωσε με μια ταινία με θέμα το γάμο.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του  «Mr and Mrs Smith» (μια περιπέτεια  συντρόφων δολοφόνων) και χώρισαν δύο χρόνια μετά το «By the Sea», (ένα μελόδραμα για τα προβλήματα στο γάμο ενός ζευγαριού που τοποθετείται τη δεκαετία των sixties). Το διαζύγιό τους κάθε άλλο παρά βελούδινο είναι και ένας ακόμα «παραμυθένιος» γάμους του Χόλιγουντ διαλύθηκε αποδεικνύοντας ότι τα happy end στη ζωή είναι λιγότερα απ' ότι στη μεγάλη οθόνη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software