Η Μαίρη Λίντα τραγουδά στο Γηροκομείο Αθηνών και συγκινεί

Η Μαίρη Λίντα τραγουδά στο Γηροκομείο Αθηνών και συγκινεί

Η εμβληματική τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο Γηροκομείο Αθηνών με προβλήματα υγείας. Εκεί την επισκέφθηκε η ρεπόρτερ Έπη Τρίμη του καναλιού «Ε» και η ερμηνεύτρια χάρισε στους τηλεθεατές ένα μεγάλο χαμόγελο και… ένα τραγούδι.

«Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ τραγούδησε το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη.

Η τραγουδίστρια εδώ και δύο εβδομάδες έχει μεταφερθεί στο Γηροκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της Εύη Θεοχάρη τονίζοντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Πριν από λίγο καιρό η Μαίρη Λίντα είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ πριν από 1,5 χρόνο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο ισχίο. Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό της και την φροντίζει.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software