Ο Κ. Αργυρός χώρισε την Ηλιάννα Παπαγεωργίου όταν έμαθε ότι ήταν ακόμη παντρεμένη

Ο Κ. Αργυρός χώρισε την Ηλιάννα Παπαγεωργίου όταν έμαθε ότι ήταν ακόμη παντρεμένη

Τίτλοι τέλους στην σχέση της κριτή του GNTM Ηλιάννας Παπαγεωργίου και του λαϊκού τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο τραγουδιστής φαίνεται ότι είναι αυτός που έβαλε τέλος τη σχέση του με το μοντέλο μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου της Ηλιάνας.

Ο άγνωστος γάμος του όμορφου μοντέλου αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2018. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, βρίσκονται όμως σε διάσταση από τις αρχές του 2018.

 «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Εκείνος την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, αυτή όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν. Ξαφνικά από τον Μάρτιο… σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία», ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το ίδιο διάστημα το μοντέλο φέρεται να γνώρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο βρέθηκε μαζί μέχρι που ο τραγουδιστής της έδειξε την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τον Alpha.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software