Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το «ροζ» βίντεο: «Βρήκα ποιος είναι. Ήθελε να με ρίξει»

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το «ροζ» βίντεο: «Βρήκα ποιος είναι. Ήθελε να με ρίξει»

Η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του GNTM, πήρε μέρος την Κυριακή σε μια λαμπερή πασαρέλα στο Ζάππειο, όπου φόρεσε νυφικά, μαζί με δεκάδες άλλα μοντέλα.

Η 21χρονη καλλονή μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την υπόθεση με το ροζ βίντεο, στην οποία την ενέπλεξε η εφημερίδα «Μακελειό».

Η Ειρήνη Καζαριάν δήλωσε τα εξής: «Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Εννοείται πώς δεν είμαι εγώ, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει»!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο δικηγόρος της Ειρήνης, τόνισε πως το βίντεο είναι συκοφαντικό και πως δεν είναι η μελαχρινή καλλονή η πρωταγωνίστρια.

 «Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου. Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της.

Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται, καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε όλοι μαζί να την στηρίξουμε σε κάθε τι, ψυχολογικό, ηθικό, νομικό. Θεωρώ ότι η εφημερίδα δεν θα ανταποκριθεί και θα προχωρήσουμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση», ανέφερε ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν!

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software