Η Ριάνα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της

Η Ριάνα κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα της

Η ποπ σταρ Ριάνα, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα της Ρόναλντ Φέντι, για το όνομα μιας εταιρείας ψυχαγωγίας που ίδρυσε.

H δημοφιλής τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι η Fenty Entertainment του πατέρα της, που ιδρύθηκε το 2017, παραβιάζει τα δικαιώματα του δικού της brand name «Fenty», που είναι και το όνομα της επιτυχημένης σειράς καλλυντικών που λάνσαρε το 2012. Οπότε, πιστεύει ότι ο πατέρας της βγάζει κέρδος εξαιτίας της επιτυχίας των καλλυντικών της.

Ανάμεσα στα όσα καταγγέλλει, εκφράζει την πεποίθησή της ότι ο πατέρας της εκμεταλλεύεται το όνομά της παρουσιάζοντας εσκεμμένα λάθος τον ίδιο και τον συνεργάτη του Μόουζες Τζόκταν Πέρκινς ως δικούς της εκπροσώπους, παρότι δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση με την ίδια. Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι δέχθηκε εκ μέρους της - και χωρίς δική της εξουσιοδότηση- μία συμφωνία 15 εκατ. δολαρίων για συναυλίες.

Πριν από την κατάθεση της μήνυσης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, η Ριάνα είχε στείλει δεκάδες εξώδικα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ουσιαστικά τώρα ζητά να δοθεί σαφής εντολή από το δικαστήριο με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να σταματήσει να εκμεταλλεύεται τα εμπορικά σήματα της Fenty, αλλά και να αποφύγει κάθε είδους ζημία που μπορεί να απορρέει από ψευδείς διαφημίσεις, ονομασία προέλευσης και άλλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η Ριάνα δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τον πατέρα της και την οικογένειά της. Ωστόσο, η σχέση τους είχε πολλές διακυμάνσεις στο παρελθόν.

Ο Ρόναλντ είχε δώσει μάχη για τον εθισμό του στην κοκαϊνη στο παρελθόν και είναι επίσης αλκοολικός.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ πως ως παιδί, είδε τον πατέρα της να κακοποιεί την μητέρα της, φτάνοντας στο σημείο μια φορά να της σπάσει την μύτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨‍👧💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Powered by TUODY Software