Η Σάσα Μπάστα πόσταρε φωτογραφίες του τοκετού της στο Instagram

Η Σάσα Μπάστα πόσταρε φωτογραφίες του τοκετού της στο Instagram

Δύο φωτογραφίες από τον προχθεσινό τοκετό της πρόλαβε και πόσταρε στο Instagram η Σάσα Μπάστα. Στην πρώτη φωτογραφία οι ακόλουθοί της μπορούν να δουν την μπέμπα της που μόλις έχει βγει στον κόσμο και παίρνει την πρώτη της ανάσα και στην δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο.

Η Σάσα Μπάστα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο ‘’αληθινη’’ φωτογραφία... για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου... την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου... κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas... ο μπαμπάς σου... ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι...κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω πιο ‘’αληθινη’’ φωτογραφία ...για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου... την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα,την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου... κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου,ο άνθρωπος μου κ σύζυγος μου @dimitris_kousathanas ...ο μπαμπάς σου...ήταν εκεί κ μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι...κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου...👶🏻❤️😍 #mybaby #mylife #babyboom #pregnant #babylove #instababy #instagram #photooftheday #photography #instalike #instagramers #iasohospital

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_) στις

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software