Το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε πρεμιέρα για 11η χρονιά – στον ΣΚΑΪ φέτος

Το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε πρεμιέρα για 11η χρονιά – στον ΣΚΑΪ φέτος

To βράδυ της Δευτέρας το Ράδιο Αρβύλα έκανε πρεμιέρα για ενδέκατη χρονιά, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και όχι του ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από την Θεσσαλονίκη μπήκε στο πλατό με ηχητική υπόκρουση το «Always look on the bright side of life».

«Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη και το γνώριμο χορευτικό σήμα έπεσε για ακόμα μια χρονιά.

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζοντας με την ομάδα του, το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο, αλλά και την αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39!

Δείτε την έναρξη του Ράδιο Αρβύλα:

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα κράτησαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software