Η έγκυος Κλέλια Ρενέση με μπικίνι στην παραλία – Παντρεύτηκε κρυφά με τον Μάνου Τσάο;

Η έγκυος Κλέλια Ρενέση με μπικίνι στην παραλία – Παντρεύτηκε κρυφά με τον Μάνου Τσάο;

Το πρώτο τους παιδάκι θα υποδεχτούν σε λίγο καιρό η Κλέλια Ρένεση και ο Μανού Τσάο, και η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με μπικίνι στην παραλία, ενώ φουντώνουν οι φήμες για κρυφό γάμο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι!

Στο Παρίσι, όπου ο Μανού Τσάο ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πολλά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του αγαπημένου ερμηνευτή.

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο τραγουδοποιός έχει ήδη αρραβωνιαστεί την Ελληνίδα σύντροφό του και άλλα ότι έχει γίνει κρυφός γάμος.

Πρόσφατα δημοσίευμα της «Paris Daily News» αναφέρει πώς ο Μανού εθεάθη στα μέσα της προηγούμενη εβδομάδας να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, κάνει λόγο για γάμο που πραγματοποιήθηκε ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι.

Παρόμοια σενάρια αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής «The Sun», που υποστηρίζει πώς περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για  δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι.

Πάντως το περασμένο Σάββατο, όταν εκπρόσωπος του Μ. Τσάου ρωτήθηκε για το αν ο 57χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιο».

Powered by TUODY Software