Η κόρη του Λουκ Πέρι απαντά σε όσους την κατακρίνουν για τον τρόπο που θρηνεί

Η κόρη του Λουκ Πέρι απαντά σε όσους την κατακρίνουν για τον τρόπο που θρηνεί

Στον αμείλικτο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Σόφι Πέρι, 18χρονη κόρη του Λουκ Πέρι, λίγες μέρες μετά την απώλεια του πατέρα της, δέχτηκε κριτική και επιθετικά σχόλια για τον τρόπο που θρηνεί, ντύνεται και συμπεριφέρεται.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η 18χρονη απαντά σε όσους της επιτίθενται, τονίζοντας ότι σκοπεύει να συνεχίσει να διασκεδάζει στη ζωή της, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο πατέρας της.

«Από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας μου δέχθηκα μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και η περισσότερη ήταν θετική, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι καλοί. Και είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν ζήτησα αυτή την προσοχή, δεν ζήτησα να μπω σε αυτό το διαδικτυακό μικροσκόπιο και ενώ δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, δεν πρόκειται να αφήσω κανενός τις απόψεις και ανάγκες να με βαρύνουν. Είμαι 18 ετών. Θα βρίζω σαν ναύτης και θα ντύνομαι σαν ιερόδουλη. Θα υποστηρίζω σκοπούς που ίσως εσείς όχι. Αλλά θα γελώ και θα ζήσω την κανονική μου ζωή. Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω αλλά δεν θα μείνω κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο για να κλαίω όλη ημέρα μέχρι το ίντερνετ να αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να σταματήσω να θρηνώ» έγραψε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software