Γιατί μένει ακόμη ο Νότης Σφακιανάκης στη σουίτα του Gazi Live και όχι σπίτι του;

Γιατί μένει ακόμη ο Νότης Σφακιανάκης στη σουίτα του Gazi Live και όχι σπίτι του;

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολας από το μουσικό σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, οι παραστάσεις του Gazi Live ακυρώθηκαν. Έτσι ο τραγουδιστής δεν χρειάζεται να οδηγεί ξημερώματα μέχρι το σπίτι του στην Βάρκιζα.

Ωστόσο σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης μένει ακόμη στην σουίτα που του είχε παραχωρηθεί από το νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα στην πολυτελή σουίτα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του. Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παράμεινε εκεί παρά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι.

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο τραγουδιστής δεν μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software