Ποινή φυλάκισης στον Λάμπη Λιβιεράτο για ακάλυπτες επιταγές

Ποινή φυλάκισης στον Λάμπη Λιβιεράτο για ακάλυπτες επιταγές

Mε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος για ακάλυπτες επιταγές κατ’ εξακολούθηση, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει την ελαφρυντική περίσταση των μη ταπεινών αιτίων.

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας χωρίς τη συνδρομή συνηγόρου, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του για δύο επιταγές συνολικού ύψους 36.000 ευρώ, τις οποίες ουδέποτε αποπλήρωσε.

«Ζητάμε απλά την επιείκειά σας, να μειωθεί η προηγούμενη ποινή» ήταν τα λόγια του, όταν η πρόεδρος του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου ζήτησε να μάθει αν ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος ή ένοχος.

Ο πρώην συνέταιρός του στο καφέ μπαρ «LavMi» στην Αγία Παρασκευή επίσης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και το ίδιο ελαφρυντικό.

«Έχω διανύσει μία πολύ δύσκολη περίοδο, με θέματα υγείας και με την οικονομική καταστροφή μου. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, να ζήσω την οικογένειά μου και κυρίως τα δυο παιδιά μου» είπε κατά την απολογία του, ο Λάμπης Λιβιεράτος, εξηγώντας πως ο ίδιος δε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει προσωπικά χρέη της εταιρίας. «Είχαμε μία ατυχία... καταλαβαίνω τον άνθρωπο που έχασε τα λεφτά του, αλλά κι εγώ πλέον κάνω μία εφήμερη εργασία. Τραγουδάω, αλλά πλέον η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ...» συνέχισε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software