Ποια ηθοποιός θα παίξει την σύζυγο του Μαρκουλάκη στο νέο «Λόγω Τιμής»;

Ποια ηθοποιός θα παίξει την σύζυγο του Μαρκουλάκη στο νέο «Λόγω Τιμής»;

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στο Instagram τη νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω Τιμής», αποκαλύπτοντας τα πρόσωπα τα οποία θα προστεθούν στην παρέα.

Αναφερόμαστε στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Όπως ενημέρωσε ο ηθοποιός στο προφίλ του, η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί την σύζυγό του στη σειρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος τον σύζυγο της Βίκυς Βολιώτη.

«Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Instagram.

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου! #thereisnobusinesslikeshowbusiness #logotimis #20xroniameta #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις

Powered by TUODY Software