Τραγούδια εμπνευσμένα από... τη φύση και τον Τζέιντεν Σμιθ

Τραγούδια εμπνευσμένα από... τη φύση και τον Τζέιντεν Σμιθ

Με αφορμή την Ημέρα της Γης κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, ηθοποιός, σχεδιαστής μόδας και μοντέλο Τζέιντεν Σμιθ επιμελήθηκε μία λίστα τραγουδιών για το Apple Music.

Η εμπνευσμένη από τη φύση λίστα έχει τίτλο «Mixtape For Mother Earth» και είναι διαθέσιμη από τις 22 Απριλίου, Διεθνή Ημέρα της Γης.

«Όταν οι άνθρωποι ακούν αυτή τη λίστα, θέλω να σκέφτονται ότι είναι έξω, στη φύση» δήλωσε ο Τζέιντεν Σμιθ, γιος του ράπερ και ηθοποιού, Γουίλ Σμιθ.

Ο Τζέιντεν Σμιθ, ακτιβιστής για την προστασία του περιβάλλοντος και υποστηρικτής του καθαρού πόσιμου νερού για όλους τους κατοίκους της Γης επέλεξε 10 τραγούδια, μεταξύ άλλων των Beach Boys, Tame Impala για τη λίστα που «αντανακλά το πάθος, την ελπίδα και την αίσθηση του επείγοντος που είναι αναγκαία για να προστατεύσουμε το μέλλον του πλανήτη μας», όπως αναφέρει.

Ο Τζέιντεν Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια και ο πατέρας του, Γουίλ Σμιθ ή Fresh Prince έκανε εμφάνιση- έκπληξη και τραγούδησε μαζί του.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software