Ο Θανάσης Χειμωνάς ειρωνεύεται την απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ

Ο Θανάσης Χειμωνάς ειρωνεύεται την απόπειρα αυτοκτονίας του Αύγουστου Κορτώ

Μια απαράδεκτη ανάρτηση έκανε ο Θανάσης Χειμωνάς, με αφορμή την πρόσφατη δημόσια εξομολόγηση του Αυγούστου Κορτώ στο facebook, που δημοσιοποίησε τη δύσκολη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και ότι πέρυσι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι αναφέρει συγκεκριμένα: «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook:

Αντιδράσεις υπήρξαν ακόμα και από τον Σταύρο Θεοδωράκη, επικεφαλής του κόμματος "Το Ποτάμι", με το οποίο είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Θανάσης Χειμωνάς, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ.

Ο Θανάσης Χειμωνάς έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία είχε μια εντελώς διαφορετική τοποθέτηση

:

Ο ίδιος ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ απάντησε με μια ανάρτηση δέκα λέξεων στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού Θανάση Χειμωνά για το αδιανόητο σχόλιό του.

«Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό» έγραψε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Αύγουστος Κορτώ απαντώντας και στη δεύτερη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά με την οποία επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις για το πρώτο σχόλιό του

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software