Σταμάτησαν στα σύνορα τον Αντώνη Ρέμο – Πρόβλημα με το διαβατήριό του

Σταμάτησαν στα σύνορα τον Αντώνη Ρέμο – Πρόβλημα με το διαβατήριό του

Ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε στο Λονδίνο, καθώς θα εμφανιστεί ως guest star στο γκαλά του φιλανθρωπικού οργανισμού "The Hellenic Initiative" που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης στο Dorchester Hotel.

Κατά τον αυτόματο έλεγχο διαβατηρίων στο βρετανικό αεροδρόμιο οι πόρτες δεν άνοιξαν δείχνοντας ότι υπήρχε πρόβλημα με το διαβατήριό του. Αφού ξαναπροσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Όπως γράφει η Αθανασία Αγγελοπούλου στο iefimerida.gr, αποδείχθηκε ότι κατά λάθος είχε πάρει μαζί του ένα παλιό διαβατήριο το οποίο είχε λήξει από το 2010 - γεγονός που πέρασε απαρατήρητο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ασφάλεια του βρετανικού αεροδρομίου είπε στον τραγουδιστή ότι δε μπορεί να περάσει με ληγμένο διαβατήριο κι εκείνος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι μπερδεύτηκε και πήρε το παλιό καθώς τα διαβατήρια ήταν όλα μαζί στο ίδιο συρτάρι. «Είμαι καλλιτέχνης κι έχω έρθει να τραγουδήσω σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Μετά από λίγες ώρες έρχονται οι συνεργάτες μου και θα μου φέρουν το διαβατήριο» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τα λόγια του φαίνεται ότι άγγιξαν την καρδιά του Βρετανού υπεύθυνου ασφαλείας του αεροδρομίου που τον άφησε να περάσει μετά από μερικά λεπτά. Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί η πρεσβεία που ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software