Παντρεύεται η Ανδριάνα Μπάμπαλη μετά από 15 χρόνια σχέσης

Παντρεύεται η Ανδριάνα Μπάμπαλη μετά από 15 χρόνια σχέσης

H Ανδριάνα Μπάμπαλη ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, μαζί με τον εδώ και 15 χρόνια σύντροφό της, τον μουσικό Άκη Κουτσουπάκη.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει επιλέξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και είναι σπάνιες οι συνεντεύξεις της και οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση. Στην εκπομπή Happy Day μίλησε όμως για τα προσωπικά της και ήταν απολαυτικοί.

 «Όταν ήμουν πιο μικρή ντρεπόμουν  πολύ κι νόμιζα ότι δεν με ξέρει κανείς. Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε hardcore μπουζούκια. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Σε ένα φεστιβάλ είχαν πετάξει ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο πέρασε ξυστά απ’ το κεφάλι μου.

Μου έχουν προτείνει να πάω σε γάμους για να τραγουδήσω το «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου».  Μου αρέσει  να κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου, το πιο extreme που έχω κάνει ήταν να ξυρίσω το μισό μου κεφάλι. Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 15 χρόνια και παντρευόμαστε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο.

Ισχύει ότι με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι και εκείνος μουσικός, παίζει πλήκτρα, κάνει ενορχηστρώσεις, έχει κάνει πολλά από τα κομμάτια μου, Τάκης Κατσουπάκης λέγεται. Ο κόσμος της δουλειάς το ξέρει. Θα παντρευτούμε, μην φανταστείς  γάμους και εκκλησίες, τυπικά. Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό. Τώρα που μεγάλωσα είπα να παντρευτώ, μην είμαι η χαρακτηρισμένη γεροντοκόρη. Δεν υπήρξε πρόταση γάμου, είναι κάτι που το συζητάμε 15 χρόνια» είπε στην συνέντευξή της η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software