Ένα χλιδάτο κάμπινγκ για 700 swingers σε μυστική τοποθεσία

Ένα χλιδάτο κάμπινγκ για 700 swingers σε μυστική τοποθεσία

Ένα φεστιβάλ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων - υπερπαραγωγή θα διεξαχθεί από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου σε μυστική τοποθεσία της Βρετανίας. Πρόκειται για το ονομαστό Swingfields, το οποίο διαφημίζεται εντατικά σε ιστοσελίδες για swingers.

Όμως, πέρυσι, οι περίπου 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μάθουν την ακριβή τοποθεσία 48 ώρες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ, που φέτος θα έχει τον τίτλο “Aurora” (Αυγή).

Το απλό εισιτήριο ανά άτομο σε δίκλινη σκηνή κοστίζει 190 ευρώ, όμως όσοι πληρώσουν 463 ευρώ θα απολαύσουν εξτρά προσφορές.

Στην ιστοσελίδα του Swingfields, σύμφωνα με τη «Sun», οι διοργανωτές εξηγούν ότι το «χλιδάτο κάμπινγκ» που σχεδιάζουν περιλαμβάνει μια γιγάντια σκηνή με πολυτελή έπιπλα και ειδικά διαμορφωμένα για διαφορετικές ερωτικές πρακτικές κρεβάτια, στην οποία 12 swingers μπορεί να κάνουν ατελείωτο πάρτι.

Υπάρχουν επίσης μεγάλες σκηνές που διαθέτουν ακόμη και κουδούνι στην είσοδο, ακριβά έπιπλα, θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και πολυτελείς «καμπίνες ύπνου», με ειδικό φωτισμό που βοηθάει στη χαλάρωση.

Ειδική αναφορά κάνουν στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες που από φέτος παύουν να είναι λιτές για όσους πληρώνουν, καθώς κατασκευάζονται «πολυτελείς χώροι για ντους» και τουαλέτες.

«Σε αυτή την τριήμερη εκδήλωση θα συνεργαστούμε με όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, για να βεβαιωθούμε ότι θα προσφέρουμε διασκέδαση σε όλους» προσθέτουν οι διοργανωτές, όπως αναφέρει η Espresso.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software