Αψεγάδιαστη η Θεοδωρίδου, στα δικαστήρια Σκορδά – Τριαντάφυλλος;

Αψεγάδιαστη η Θεοδωρίδου, στα δικαστήρια Σκορδά – Τριαντάφυλλος;

Όταν ένα απλό Instagram Story μπορεί να οδηγήσει στο δικαστήριο… Ο Τριαντάφυλλος πόσταρε ένα σχόλιο που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ανώδυνο, όμως στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία κόντρα, που πιθανόν να καταστεί ανεξέλεγκτη.

Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί στην συνάδελφό του σε ένα instastory.

Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του Faysbook.gr, έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, να γίνει έξαλλη που σχολίασε την ειρωνική στάση του τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια μέσω Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια!!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον!!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους!!!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στην λεζάντα της δημοσίευσης.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πουμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορυ να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψεμματα τους !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) στις

 

Powered by TUODY Software