Θα χρειαστεί επέμβαση στην καρδιά μετά το έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης;

Θα χρειαστεί επέμβαση στην καρδιά μετά το έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη ο Νίκος Κοκλώνης, που κατέρρευσε στο γύρισμα της εκπομπής «It's Show Time», καθώς έπαθε έμφραγμα, πιθανώς λόγω υπερκόπωσης.

Σήμερα, Τετάρτη, θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του και οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα του τοποθετηθεί στεντ.

Ο παρουσιαστής του Open TV έχει επίσης ένα κάταγμα στη μύτη, μετά την πτώση που είχε, και θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να τη διορθώσει.

Το πρωί της Τρίτης (25/6), στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» ο παρουσιαστής μίλησε σε απευθείας σύνδεση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα - χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου - με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα.

Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης», είπε ο παρουσιαστής για το καρδιακό επεισόδιο που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Powered by TUODY Software