Μαρία Κωνσταντάκη: «Νοσοκομεία, πλοία, εκκλησίες, νεκροταφεία, έχουν παίξει αυτά»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Νοσοκομεία, πλοία, εκκλησίες, νεκροταφεία, έχουν παίξει αυτά»

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε στις πονηρές ερωτήσεις του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τα δημόσια μέρη όπου έχει κάνει έρωτα.

«Το νοσοκομείο είναι περίεργο γιατί άμα κάνεις κάτι τύπου… πονηρό και είναι ο παππούς στο διπλανό κρεβάτι… Δεν είχαμε και λεφτά τότε για το μονόκλινο, ήμασταν φοιτητές. Είναι περίεργο μέρος η παραλία; Σιγά το πράγμα. Είναι περίεργο μέρος το πλοίο; Σιγά το πράγμα. Αυτά δεν είναι περίεργα μέρη, το θέμα είναι να υπάρχει ο κίνδυνος… Άμα είναι βράδυ και είσαι με το σλίπινγκ μπαγκ στο κατάστρωμα, κι αυτό δεν είναι περίεργο. Αλλά αυτά γινόντουσαν παλιά…

Αυτά έχουν παίξει τώρα, πλοία, εκκλησίες… Όχι μέσα στην εκκλησία. Ξέρεις, αυτά τώρα, νεκροταφεία, έχουν παίξει. Το έχω κάνει έξω από νεκροταφείο γιατί συνήθως τα νεκροταφεία είναι σε απόμερα μέρη. Όχι, δεν είναι το νεκροταφείο πιο περίεργο μέρος από το νοσοκομείο, γιατί εκεί ήταν στου διαόλου τη μάνα κι επίσης δεν υπήρχε κανένας, και δεν ήσουν μέσα στο νεκροταφείο, απ’ έξω. Όχι στην είσοδο, τι να κάνεις στην πόρτα; Να δεις αν έρχεται ο χάρος; Πιο έξω», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κωνσταντάκη.

Powered by TUODY Software