Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για fake συνεντεύξεις όπου… πουλά κρυπτονομίσματα

Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί για fake συνεντεύξεις όπου… πουλά κρυπτονομίσματα

Σε πολλούς χρήστες του facebook εμφανίστηκε τελευταία μια διαφήμιση που εμφανίζει τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου να προωθεί ιστότοπο που πουλάει ψηφιακά κρυπτονομίσματα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φαίνεται να εμφανίζεται σε «αποκλειστικές συνεντεύξεις» στο ίντερνετ, στις οποίες φέρεται να αποκαλύπτει το μυστικό της εύκολης απόκτησης χρημάτων αναφέροντας ότι ο ίδιος εμπιστεύεται συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα με τα οποία έχει κάνει περιουσία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Γρηγόρης κατήγγειλε τα εν λόγω δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι πρόκειται για ««ψεύτικες ειδήσεις» ενώ τις χαρακτήρισε «αλητεία» και SPAM.

Σε κάποια από τα δημοσιεύματα που εντόπισε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται επίσης, με έμμεσο τρόπο στην απάτη. Το άρθρο εμφανίζει τον παρουσιαστή καλεσμένο της πρωινής εκπομπής του δημοσιογράφου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει δήθεν εκεί, το μυστικό της επιτυχίας στο…. επιχειρείν.

Powered by TUODY Software