Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας έκανε διακριτικές διακοπές στη Σκιάθο

Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας έκανε διακριτικές διακοπές στη Σκιάθο

H Σκιάθος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός διεθνών VIP προσωπικοτήτων και μεταξύ αυτών βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, που πέρασαν τις περασμένες μέρες στο νησί, με διακριτικότητα, χωρίς να αντιληφθούν οι ντόπιοι την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας βρέθηκαν στη Σκιάθο τις προηγούμενες ημέρες με ένα καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει αν ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ή στο νησί βρέθηκαν κάποια από τα παιδιά τους Χουσεΐν, Ιμάν και Σάλμα.

Έμειναν στο νησί δύο ημέρες, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά το εκπληκτικό φαγητό του νησιού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας, 10 τον αριθμό, απόλαυσαν θαλασσινές λιχουδιές σε παραλιακή ψαροταβέρνα επιλέγοντας φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών, χωρίς κάτι εξεζητημένο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δήμος Καβούρης ανέφερε στο taxydromos.gr «Ηταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας έφθασαν στην ταβέρνα με ταξί που τους παρέλαβε από το παλιό λιμάνι όπου είχε δέσει το σκάφος τους.

Όσοι τους μίλησαν κάνουν λόγο για άτομα πολύ ευγενικά, τα οποία διακρίνονται για την απλότητά τους και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν επίδειξη πλούτου. Άπαντες, κατά τις ίδιες πηγές, εντυπωσιάστηκαν με την απλότητά τους.

Πριν λίγες εβδομάδες στη Σκιάθο βρέθηκε και ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια, με διακριτικότητα στο πολυτελές γιότ «Tacanuyaso MS Yacht», προκειμένου να απολαύσει διακοπές εν πλω. Στη Σκιάθο έκανε διακοπές και η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκου.

Powered by TUODY Software