Δέκα νέα teaser για το «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά»

Δέκα νέα teaser για το «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και όλο το καστ των ηθοποιών που υποδύθηκαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά «Λόγω Τιμής», επιστρέφουν 20 χρόνια μετά. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου και αυτό το φθινόπωρο θα δούμε τα νέα επεισόδια.

Πριν από λίγες ώρες, ο ΣΚΑΙ κοινοποίησε δέκα teaser από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Λόγω Τιμής».

Η Ηρώ και ο Μάνος, ο μεγάλος έρωτας εκείνης της εποχής, επιστρέφει στην οθόνη μας.

Όπως όλα δείχνουν όμως, οι δυο τους δεν είναι μαζί και η Ηρώ έχει προχωρήσει τη ζωή της με ένα νέο πρόσωπο στον κόσμο του Λόγω Τιμής που δείχνει να ζηλεύει τη νεανική αγάπη.

Ο Μιχάλης και ο Άρης δεν χώρισαν ποτέ, αν και από όσα βλέπουμε, ο τελευταίος έχει καταφέρει να στρέψει τους πάντες γύρω του εναντίον του με τη συμπεριφορά του. Μαθαίνουμε επίσης πως σίγουρα ο Μιχάλης έχει έναν γιο.

Επιπλέον, προκύπτει πως κάποιοι από την παρέα δεν μιλάνε πια και έχουν τσακωθεί πολύ άσχημα.

Η Μάνια συζητά με μια νεαρή κοπέλα - η κόρη της; - για τους μεγάλους έρωτες των νεανικών της χρόνων, την κρυφή της αγάπη για τον Μάνο και το γεγονός πως εκείνος είχε μάτια μόνο για την Ηρώ.

Και άλλο ένα teaser στο οποίο ο Μιχάλης εμφανίζεται να είναι αποκομμένος από όλους και από όλα μεγαλώνοντας.

Και μετά τη γυναίκα του, η σειρά να του εκφράσει τις αντιρρήσεις του, ο γιος του.

Και τα δύο αδέρφια της ιστορίας όμως, η Αθηνά και ο Βασίλης φαίνεται πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον κόσμο του Λόγω Τιμής, 20 χρόνια από εκεί που αφήσαμε την ιστορία.

Το τελευταίο teaser δείχνει τον Βασίλη και τον Μάνο σε ένα μπαρ να θυμούνται τα παλιά, όχι απλά με νοσταλγία όμως, αλλά μάλλον και με κάποιου είδους ενοχή. Το Λόγω Τιμής έχει πολλές ιστορίες να μας πει. Σύντομα... θα τις μάθουμε όλες.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software