Πόσο πλήρωσε τα τορτελόνι αστακού η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο; Τι απάντησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου;

Πόσο πλήρωσε τα τορτελόνι αστακού η Μόνικα Μπελούτσι στην Πάρο; Τι απάντησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου;

O Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στην εκπομπή του «Μεσημέρι» τον λογαριασμό που έκανε η Μόνικα Μπελούτσι σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου. Η διάσημη ηθοποιός και η παρέα της παρήγγειλαν αρκετά πιάτα - πεσκανδρίτσα, χταπόδι, καραβίδα, αστακό - και ο λογαριασμός έφτασε τα 750 ευρώ.

Σχολιάζοντας τον «τσιμπημένο» λογαριασμό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως: «Το εστιατόριο αυτό το είχε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, από εκεί ξεκίνησε, πήγαινε και έτρωγε η Μενεγάκη με τον Λάτσιο τότε. Εκεί πρωτομαγείρεψε η Αργυρώ στην Ελένη».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την άμεση απάντηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που έδωσε διευκρινίσεις μέσω Instagram:

«Αχ βρε Γιώργο Λιάγκα μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ. Όμως την πρώτη βόμβα σε μένα την έριξες βρε;

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν, γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες! Εγώ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν, πριν από 23 χρόνια, το 1996, με τον άνδρα μου Μανώλη, ανοίξαμε το εστιατόριο Παπαδάκης στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αχ βρε @gliagas 😍μας έλειψες είναι η αλήθεια! Καλή αρχή λοιπόν σε σένα και στην ομάδα σου και καλή σεζόν σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά και ξέρεις ότι το εννοώ.Όμως την πρώτη 💣 σε μένα την έριξες βρε 😂⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους λοιπόν ,γιατί άρχισαν να καταφθάνουν μηνύματα από παντού και αναδημοσιεύσεις στο διαδύκτιο που γράφουν ανακρίβειες και άτοπες πληροφορίες !!! Εγώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ,γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νάουσα της Πάρου. Εκεί λοιπόν πριν από 23 χρόνια ,το 1996 ,με τον άνδρα μου Μανώλη ανοίξαμε το εστιατόριο @papadakisrestaurant στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας. Για σχεδόν 1 δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό👉Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα ,ντόπιοι παραγωγοί μόνο ,επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου παρήλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς. Από το 2005 το @papadakisrestaurant μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας Μέχρι σήμερα εδώ και 23 χρόνια δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια. Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους @statheros_restaurant στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του @papadakisrestaurant Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ,είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται. 🧿👌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις

Για σχεδόν μία δεκαετία αλλάξαμε το γαστρονομικό σκηνικό της Πάρου και φεύγοντας από το νησί είχα ήδη αλλάξει και εμπνεύσει πολλούς. Το μυστικό μου ήταν αυτό: Τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, ντόπιοι παραγωγοί μόνο, επίλεκτα ιδιαίτερα υλικά από τα γύρω νησιά και η γεύση της Πάρου, παρέλασαν στα τραπέζια μου και με την σειρά τους οι φανατικοί μου πελάτες παρέλαυναν κάθε χρόνο στα περιζήτητα τραπέζια της Αργυρώς.

Από το 2005 το εστιατόριο Παπαδάκης μεταφέρθηκε με επιτυχία στο Κολωνάκι στην καρδιά της Αθήνας. Μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκε να αλλάξω όνομα στο εστιατόριο μου, γιατί έγραψε και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του καθημερινά με επιτυχία εδώ και 23 χρόνια.

Ποτέ δεν είχα στην Πάρο άλλο εστιατόριο με άλλο όνομα. Μόνο τα παιδιά μου εδώ και 3 χρόνια τρέχουν με επιτυχία το δικό τους εστιατόριο Σταθερός στην Νάουσα και έχουν την στήριξη και την βοήθεια του εστιατορίου Παπαδάκης.

Αυτά λοιπόν για την ιστορία και μόνο. Το όνομα μου το φυλάω σαν θησαυρό και το εστιατόριο μου ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, είναι η προίκα μου που την κεντώ 23 ολόκληρα χρόνια με μεράκι αγάπη κόπο και πολύ σεβασμό σε όσους μας επισκέπτονται».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software