Βρέθηκε νεκρή η Μεξικάνα εκτελέστρια γνωστή ως «Κιμ Καρντάσιαν των καρτέλ»

Βρέθηκε νεκρή η Μεξικάνα εκτελέστρια γνωστή ως «Κιμ Καρντάσιαν των καρτέλ»

Νεκρή βρέθηκε στο κρεβάτι της μία από τις πιο διάσημες εκτελέστριες του μεγαλύτερου βαρονου ναρκωτικών Ελ Τσάπο, γνωστή και ως η «Κιμ Καρντάσιαν των καρτέλ» ή «καλλονή του θανάτου» στο Μεξικό.

Η 35χρονη Claudia Ochoa Felix, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της στην πόλη Κουλιακάν του Μεξικού και αναμένεται η αυτοψία να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.
Κάποια ΜΜΕ αναφέρουν ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ άλλα πως ξεψύχησε κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών. Το βράδυ του θανάτου της είχε επιστρέψει μετά από διασκέδαση σε nightclub στο σπίτι του εραστή της.

Όταν προσπάθησε να την ξυπνήσει εκείνη δεν αντιδρούσε και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Η Claudia Ochoa Felix ήταν 35 ετών και την αποκαλούσαν «Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού» λόγω των πληθωρικών οπισθίων της. Ήταν γνωστή και ως «Αυτοκράτειρα των Άνθραξ» ενώ ήταν από τους κορυφαίους δολοφόνους στην υπηρεσία του Ελ Τσάπο.

Επίσημα η Claudia Ochoa Felix δήλωνε ότι ήταν μοντέλο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε σχέση με τον Jose Rodrigo Arechiga, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «Κινέζος Άνθραξ» επικεφαλής της ομώνυμης συμμορίας μέχρι που φυλακίστηκε.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η 35χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον έμπορο ναρκωτικών του καρτέλ της Σιναλόα, με το παρατσούκλι «El Chavo Felix».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπερηφανευόταν συχνά για την πολυτελή ζωή της ενώ πόσταρε συχνά προκλητικές φωτογραφίες πότε με τα εσώρουχα και με μαγιό και πότε με όπλα.

Powered by TUODY Software