Η Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα έξι χρόνια σχέσης με… ελεύθερη πτώση από τα 11,000 πόδια

Η Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα έξι χρόνια σχέσης με… ελεύθερη πτώση από τα 11,000 πόδια

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς έκλεισαν έξη χρόνια σχέσης και επέλεξαν έναν πολύ… extreme τρόπο για να το γιορτάσουν. Αντί για ένα ρομαντικό δείπνο ή κάποια απόδραση σε εξωτικό προορισμό, το αντισυμβατικό ζευγάρι έκανε μία ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια!

Η ηθοποιός κατέγραψε σε βίντεο και πόσταρε στο Instagram την εμπειρία της, ένα όνειρο που είχε από μικρή και επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

«Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον Μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!», έγραψε η Ζέτα Δούκα στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος ( σχεδον 3.5Κ), μαζί με τον @mchatzantonas για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, ειναι λίγο... Αυτή η αίσθηση ελευθερίας οταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Απο μικρό παιδί ηθέλα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ το @skydiveattica και τον Σπύρο Καλατζή (@kalatzisspyros) που εκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!!! (skydiveattica@gmail.com , 6981454561) #skydive #freefall #excited #free #lovethis #freedom #celebrating #anniversary #6years

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Powered by TUODY Software