Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήκωσε το γάντι και απάντησε στους ζωόφιλους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήκωσε το γάντι και απάντησε στους ζωόφιλους

Πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε με τις κόρες της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και, όπως συνηθίζει, ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στα social media. Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει σε ζωολογικό κήπο όπου τα ζώα είναι αιχμάλωτα, μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον, για εμπορικούς λόγους.

Η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε την επιλογή της και τοποθετήθηκε δημόσια μέσω της εκπομπής της, θεωρώντας ότι μια επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο δε σημαίνει ότι δε σέβεται τα δικαιώματα των ζώων.

«Υπάρχει και ένα όριο. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να τα σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο» και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!


Powered by TUODY Software