Τιτανικός : Το τέλος της ταινίας που δεν είδαμε ποτέ

Τιτανικός : Το τέλος της ταινίας που δεν είδαμε ποτέ

Ο «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον, με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γούινσλετ, είναι από τις ταινίες που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο του Χόλιγουντ.

Ο αδιέξοδος έρωτας του φτωχού πλην τίμιου επίδοξου ζωγράφου «Τζακ» και της όμορφης «Ρόουζ» που η μαμά της την παντρεύει με έναν πλούσιο, εγωπαθή επιχειρηματία, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν  να μη ζήσουν μέσα στη φτώχεια, πνιγμένες από τα χρέη, βρήκε ένα τραγικό φινάλε, όταν βυθίστηκε το θεωρούμενο αβύθιστο υπερωκεάνειο.

Και μπορεί η τελική σκηνή της ταινίας του Κάμερον να έχει πλέον χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι υπήρχε και ένα διαφορετικό τέλος που ποτέ δεν είδαμε, γιατί κόπηκε από τον σκηνοθέτη στο τελικό στάδιο του μοντάζ.

Σ' αυτό το τέλος, η ηλικιωμένη Rose κατευθύνεται προς την πλώρη του πλοίου, βλέποντας τον χαρακτήρα του Bill Paxton, τον Brock Lovett και μερικούς από το πλήρωμα του πλοίου. Φοβούνται ότι θα πηδήξει από το πλοίο και έτσι τρέχουν μαζί της και βλέπουν ότι το κολιέ που ψάχνει ο Lovett, πρόκειται να το πετάξει στο πλάι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Bill Paxton, η σκηνή δεν ήταν απαραίτητη. Η δουλειά της ήταν να βοηθήσει να φτιάξει το κύριο μέρος της ταινίας που ακολουθεί τον Τζακ και τη Ρόουζ στο πλοίο.

Δείτε το φινάλε του Τιτανικού με το εκτεταμένο τέλος:

Και το φινάλε που όλοι παρακολουθήσαμε:

Powered by TUODY Software