Άγριες Μέλισσες: «Κωνσταντής VS Παναγιώτς! Για να δείτε ωρέ τι παλικάρια βγάζει το Διαφάνι»

Άγριες Μέλισσες: «Κωνσταντής VS Παναγιώτς! Για να δείτε ωρέ τι παλικάρια βγάζει το Διαφάνι»

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από εικασίες για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Από την πλευρά τους οι ηθοποιοί περνούν ατελείωτες ώρες στο «Διαφάνι», το χωριό που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της σειράς.

Όμως, με τόσες ώρες γυρισμάτων και πολλές δραματικές και δύσκολες στιγμές, χρειάζονται και κάποια χιουμοριστικά διαλείμματα, όπως δείχνει το χιουμοριστικό βίντεο που πόσταρε η Μαρία Κίτσου, γράφοντας στη λεζάντα:

«Τρυπώσαμε κρυφά στο χωριό και σας έχουμε Αποκλειστικό-backstage video-ντοκουμέντο φωτιά! Κωνσταντής VS Παναγιώτς! Για να δείτε ωρέ τι παλικάρια βγάζει το Διαφάνι!!!!!!!»

Η ηθοποιός προώθησε και ένα βίντεο που δημιούργησαν οι @mariakitsou.fan, όπου συγκέντρωσαν όλες τις ερωτικές της στιγμές στη σειρά.

«Είναι πολύ γλυκό αυτό το βιντεάκι που φτιάξατε ..και πολύ συγκινητικό ..και το τραγούδι αυτό το αγαπώ ιδιαιτέρως..σας ευχαριστώ πολύ,πολύ! Repost απο @mariakitsou.fans 💕!!!» έγραψε στη λεζάντα.

Powered by TUODY Software