Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχα να διαχειριστώ πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είχα να διαχειριστώ πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε, για πρώτη φορά στην τηλεόραση, για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω που δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι άσχημο θα μου πουν οι γιατροί . Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ και αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες. Έπρεπε να περιορίσω τον φόβο μου και την αγωνία μου και να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το οποίο είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο. Είναι ένας τύπος καρκίνου που έχει ένα υψηλό ποσοστό ίασης οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου, αλλά θα έπρεπε να περάσω μια διαδικασία η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη.» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε. «Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω. Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής».

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης, προσθέτοντας ότι άργησε να παρουσιάσει το πρόβλημα της υγείας του στους γονείς και την αδελφή του. «Η αντίδραση ενός γονιού… Είναι αγκάθι μεγάλο… Ήταν στενάχωρο πολύ…»

«Άρχισα να δέχομαι μηνύματα έως και χλευαστικά για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Κάθε άλλο παρά βοηθητικά με την ψυχολογία που εγώ τότε είχα» πρόσθεσε στην πορεία της κουβέντας ο δημοφιλής ηθοποιός.

Powered by TUODY Software