Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όταν ο Λάμπρος από τις "Άγριες Μέλισσες" συνάντησε τον Λιαντίνη [pics]

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όταν ο Λάμπρος από τις "Άγριες Μέλισσες" συνάντησε τον Λιαντίνη [pics]

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο γοητευτικός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες». Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook για τον καθηγητή φιλολογίας Δημήτρη Λιαντίνη και την πρώτη συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος που ανέλαβε να γράψει τη βιογραφία του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, αποκάλυψε  ότι ο τηλεοπτικός  Λάμπρος στην  σειρά- talk of the town «Άγριες Μέλισσες, του Αnt1 Λάμπρος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αλικάκο του εξομολογήθηκε την εμπειρία του με τον Καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Ιούνιο του 1998, με τη σορό του να εντοπίζεται επτά χρόνια μετά κοντά στην κορυφή Προφήτη Ηλία στον Ταύγετο.

Στις 23 Αυγούστου 2011, επικοινώνησε μαζί μου ένα παλικάρι. Μου συστήθηκε ως ηθοποιός και ζήτησε να «πιούμε έναν καφέ».

Δέχθηκα, αλλά η συνάντηση άργησε επτά μήνες. Εξαφανίστηκε. Επικοινώνησε εκ νέου στα μέσα Μαρτίου, και τελικά συναντηθήκαμε στις 25 του ίδιου μήνα. Σε αυτή τη συνάντηση, μου διηγήθηκε μια ιστορία.

Όταν τελείωσε τη διήγηση, μου είπε ότι μπορώ να φιλοξενήσω τη μαρτυρία του, αλλά χωρίς το όνομά του. Γέλασα. Καλό μου παιδί, του είπα, για να πιστέψω πρώτος απ’ όλους εγώ την ιστορία σου, πρέπει να κάτσεις να τη γράψεις και στο τέλος να την υπογράψεις. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει για να με πείσεις ότι το έζησες όλο αυτό. Αρνήθηκε. «Είναι το μυστικό μου», αντέτεινε. Τότε κράτα το, του είπα.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2013, έλαβα το παρακάτω κείμενο. Υπογεγραμμένο.

«Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν τη Λαμπρή του 1998. Περίπου μία εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία για διακοπές. Τότε ο πατέρας μου, μου ανακοίνωσε ότι πήρε δουλειά στον Κάλανο -χωριό μία ώρα έξω από την Πάτρα- να βάψει ένα εκκλησάκι (ήταν ελαιοχρωματιστής, αλλά είχαμε και γίδια) και ότι εγώ και τις δύο εβδομάδες των διακοπών θα έπρεπε να τον βοηθάω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τότε ήμουν 13 ετών και πήγαινα στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου, στη γενέτειρά μου την Πάτρα ...

Εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης-Τα θέλω όλα» στο Παλλάς, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Ωνάση. 

Powered by TUODY Software