Έλληνας με φουστανέλα ο δεύτερος ωραιότερος άντρας στον κόσμο [pic]

Έλληνας με φουστανέλα ο δεύτερος ωραιότερος άντρας στον κόσμο [pic]

Τη δεύτερη θέση στα ανδρικά καλλιστεία και στον διαγωνισμό Mr Υφήλιος 2019 κατέκτησε ο 25χρονος Ανδρέας Μποταϊτης, που ταξίδεψε μέχρι το Τόκιο για τον τελικό εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή.

Ο Ανδρέας Μποταϊτης που κατάγεται από την Κατερίνη αλλά ζει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει διαιτολογία και ασχολείται με το μόντελινγκ, διαγωνίσθηκε στον τελικό απέναντι σε άλλους 14 άνδρες, με τους πιο ανταγωνιστικούς να είναι οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, της Χιλής και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα κατακτά τη δεύτερη θέση στα καλλιστεία Mr Υφήλιος μετά από 25 χρόνια, όταν είχε εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Παπαδάκη το 1994.

Ο δεύτερος ωραιότερος άνδρας στον κόσμο, είναι πλέον ο Ανδρέας Μποταϊτης που μάγεψε κριτές και κοινό με την ομορφιά του ποζάροντας καμαρωτός με φουστανέλα.Ο μελαχρινός Έλληνας με ύψος 1,92 μέτρα, κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή και να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Σημειώνεται τέλος πως όπως ανακοινώθηκε στο Τόκιο, η χώρα που θα διοργανώσει τα καλλιστεία Mr Υφήλιος 2020, θα είναι η Ελλάδα και θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα αναλάβει μια τέτοια διοργάνωση.

Powered by TUODY Software