Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ:" Ύποπτο που δεν με αφήνει η σύζυγός του να τον δω- Κάτι κρύβει"

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ:" Ύποπτο που δεν με αφήνει η σύζυγός του να τον δω- Κάτι κρύβει"

Ο πρώην μάνατζερ του και φίλος του πρωταθλητή της F1 ισχυρίζεται ότι "Η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ κρύβει την αλήθεια αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί!"

Ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ σε πρόσφατες δηλώσεις του, πιστεύει ότι ίσως η κατάσταση του πρωταθλητή δεν είναι αυτή που δηλώνει η γυναίκα του.

Έχουν περάσει έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που «πάγωσε» ο κόσμος ακούγοντας την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του επτά φορές πρωταθλητή της F1 Μίκαελ Σουμάχερ.
Έξι χρόνια μετά ο Βίλι Βέμπερ ο πρώην μάνατζερ και πολύ φίλος του δήλωσε στην εφημερίδα "Cologne Express" ότι κάτι δεν του αρέσει  και μάλλον τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζει η κα Σουμάχερ αφού απαγορεύει στους πάντες να τον επισκεφθούν.

Ο 77χρόνος πιστεύει ότι όλο αυτό είναι ύποπτο και μάλλον η σύζυγος του πρωταθλητή της F1 κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του, αλλά αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα. Μάλιστα, ο πρώην μάνατζερ του δηλώνει απελπισμένος που δεν τον αφήνουν να δει τον φίλο του. Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που η σύζυγός του Κορίνα έχει αφήσει να διαρρεύσουν στα μέσα, ο 50χρονος σήμερα πιλότος της F1, βρίσκεται στο σπίτι τους στη Λίμνη της Γενεύης μαζί με την ίδια και τα δυο τους παιδιά. την 22χρονη Τζίνα Μαρί και τον 20χρονο Μικ.

Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2013. Ο Μίκαελ Σουμάχερ απολάμβανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του με την οικογένειά του στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ. Η αγάπη του για το σκι τον πρόδωσε καθώς βγήκε εκτός πίστας, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.  Ο 45χρονος Σούμι βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο καθώς ήθελε να βοηθήσει έναν φίλο του που έχασε την ισορροπία του και προσέκρουσε σε βράχο. Ο πρωταθλητής της F1 πήρε ύψος και προσγειώθηκε άτσαλα με το κεφάλι του σε έναν άλλο βράχο και με την πτώση υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
 

Powered by TUODY Software