Κρίστεν Στιούαρτ: “O Πάτινσον είναι ο μόνος που μπορεί να υποδυθεί τον Batman”

Κρίστεν Στιούαρτ: “O Πάτινσον είναι ο μόνος που μπορεί να υποδυθεί τον Batman”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Κρίστεν Στιούαρτ για τον πρώην της Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον Batman”.

"Ανυπομονώ να ακούσω τον Ρομπ να λέει: «Είμαι ο Batman»", δήλωσε η Κρίστεν Στιούαρτ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fandango. 
Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των “ Άγγελων του Τσάρλι”, μίλησε για την ταινία "The Batman", στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο πρώην σύντροφός της, Ρόμπερτ Πάτινσον. 

Στη συνέντευξη συμμετείχαν και οι τρεις Άγγελοι, Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ και Έλα Μπαλίνσκα και είχαν μία διασκεδαστική συζήτηση για τον Batman.
"Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος Batman;" ρωτήθηκαν. "Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μένει να το διαπιστώσουμε» απάντησε η Κρίστεν Στιούαρτ και πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ: "Πιστεύω απόλυτα στο πρόσωπό του".

Όσο για τη Ζόι Κράβιτζ, που θα υποδηθεί την Catwoman, η Κρίστεν Στιούαρτ είπε: "Κυριολεκτικά, είναι ήδη Catwoman". "Ανυπομονώ να την δω. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και πολύ καιρό προφανώς. Αλλά για μένα, ο Μάικλ Κίτον είναι σίγουρα ο μοναδικός". 

Στη συνέχεια αστειεύτηκε: "Ανυπομονώ να ακούσω τον Ρομπ να λέει: «Είμαι ο Batman»".

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, ενώ υποδύονταν τη Μπέλα και τον Έντουαρντ στις ταινίες της σειράς Twilight.
Χώρισαν το 2013 και σύμφωνα με την Κρίστεν Στιούαρτ θα ήταν τώρα παντρεμένοι, αν έμεναν μαζί.

Powered by TUODY Software