Κρεμλίδου για SNIK: “Με έκανε unfollow στο Instagram, μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα” {vid}

Κρεμλίδου για SNIK: “Με έκανε unfollow στο Instagram, μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα” {vid}

Η γνωστή influencer έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το unfollow που της έκανε ο SNIK, ρίχνοντας και "φαρμακερή" ατάκα, αναφέροντας "«μπορεί να τρώει παντόφλα από την Ηλιάνα».

Για να σας θυμίσουμε, η Κρεμλίδου συμμετείχε στο video clip του mega-hit, "Senorita", που έχει γίνει τεράστια επιτυχία από τον SNIK και την Τάμτα. Κρίνοντας, φυσικά, από τα βίντεο, που ανέβαιναν στο Instagram, και τους έδειχναν να διασκεδάζουν μαζί. Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» του OPEN, ότι της έγινε πρόταση για να μπει στο GNTM, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι μόνο οπίσθια».

Για τον SNIK είπε: «Είναι βαρύς σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας είναι όντως ιδιαίτερος. Εμένα όταν με προσέγγισε ήμασταν σε ένα φεστιβάλ και ήταν πολύ ευγενικός. Είχε ένα ενδιαφέρον σαν άνθρωπος. Μιλούσε πολύ. Πιστεύω με αυτά που συμβαίνουν τώρα και την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του, ίσως να νιώθει περισσότερη πίεση και να μην μιλάει. Γενικά δεν τον είχα πετύχει πουθενά να μην μιλάει. Παρόλα αυτά με έχει κάνει ένα ωραίο unfollow στο Instagram, πριν λίγες ημέρες. Δεν ξέρω μπορεί να τρώει παντόφλα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε το βίντεο

 

Powered by TUODY Software