Η Μιμή Ντενίση "απολογείται" για τον Γεωργούλη μέσω Instagram [pic]

Η Μιμή Ντενίση "απολογείται" για τον Γεωργούλη μέσω Instagram [pic]

"Με ρώτησαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης... και είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές..."

Ένα τέλος στον ντόρο που προκάλεσαν τα σχόλια της Μιμής Ντενίση και είχαν σαν στόχο την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη ως Ευρωβουλευτή έβαλε η ηθοποιός με ανάρτησή της στα social media. 

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Γεωργούλη και μέσω της λεζάντας απάντησε για τη πολυσυζητημένη δήλωσή της.

"Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη.. Ερμηνείες και κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό και αληθινό που είπα. Με ρώτησαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης.. και είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές.. όταν υπάρχει ένα όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου και άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο.. και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Έλληνας ψηφίζει και με το συναίσθημα.. αυτούς που αγαπάει.. Από κει και πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όχι πριν!! Και σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ.. δεν είναι του χαρακτήρα μου.. πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον Αλέξη γιατί και τον εκτιμώ κ τον αγαπώ. Και βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητα του έχοντας μια καινούργια θέση και ζωή".

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες η δήλωση της Μιμής Ντενίση στον Τάσο Τρύφωνος, είχε προκαλέσει ποικίλλα  σχόλια αφού  η ηθοποιός είχε δηλώσει  ότι ήταν βέβαιη πως θα εκλεγόταν ο Αλέξης Γεωργούλης διότι, όπως είπε, "ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες".
 

Powered by TUODY Software