Αστρολογικές προβλέψεις 2020 : Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται

Αστρολογικές προβλέψεις 2020 : Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται

Τελευταίος μήνας του χρόνου ο Δεκέμβριος και οι αστρολόγοι ετοιμάζουν στους χάρτες τους τις προβλέψεις για το νέο έτος 2020

Οι προβλέψεις του 2020 είναι εδώ και θα κάνουν πολλούς να χαμογελάσουν, σύμφωνα με το astroephimerides.com

Κριός

Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας υπήρξαν ένα σημαντικό focus για πολλά χρόνια, όπου η μετακίνηση του Κρόνου προς τον 10ο οίκο σας, ήταν από τις σημαντικότερες επιρροές. Θα έπρεπε να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά και να υποστείτε ταλαιπωρίες. Τη χρονιά αυτή θα λάβετε τους καρπούς των κόπων σας όπου ο τομέας αυτός θα ανθίσει περισσότερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, κάποιοι ίσως εγκαταλείψουν μια παλιά θέση η επιρροή και κάτι άλλο πιο σημαντικό ίσως βρεθεί στο επίκεντρο της ζωής σας.

Κατά την εαρινή ισημερία, ο πολύ δυνατός Μάρτιος αναμένεται να σας φέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά διατηρήστε την ειλικρίνεια και ακεραιότητα σας για καλύτερα αποτελέσματα. Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός, καθώς ο Άρης, που είναι κυβερνήτης σας, θα ενωθεί με τον Δια, Πλούτωνα και μετά με τον Κρόνο.

Ο Ουρανός θα κυβερνά τα οικονομικά σας οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ξαφνικές ανατροπές, δραματικές οικονομικές αλλαγές, αλλά βέβαια όλα εξαρτιούνται από τον χάρτη σας.

Απρίλιος και Μάιος θα είναι δυνατοί μήνες αλλά θα υπάρξουν προσωπικές προκλήσεις που ίσως σας εκπλήξουν. Μετά την 1η Ιουλίου, η ενέργεια σας θα είναι στα ύψη αλλά μην το παρακάνετε, μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, όμως δείξετε κατανόηση στις συμφωνίες σας με τους άλλους. Δώστε προσοχή όσο αφορά το σωστό τάιμινγκ, σε όλα, όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Θα είναι μια περίοδος όπου θα σας βοηθήσουν άλλοι να πετύχετε τους νέους στόχους σας. Τώρα ετοιμάζεστε για ένα νέο κύκλο έντονης δραστηριότητας. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίζει να εστιάζει στην πνευματικότητα σας και προς σε μια μεγαλύτερη εσωτερική ανάπτυξη.

Από άποψη υγείας, όμως γενικότερα το 2020, θα αποχαιρετίσει επιτέλους την πίεση και το άγχος που δημιούργησε η ασφυκτική σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα υπάρξει βελτίωση. Οι εκλείψεις θα είναι έξι τη χρονιά αυτή όπου θα επηρεάσει την οικογένεια σας, το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή γενικότερα.

Ταύρος

Ο τρόπος που βλέπεται τον κόσμο και πώς ταιριάζετε στην μεγαλύτερη εικόνα του, φαίνεται ότι το 2020 θα βρίσκεται υπό επανεξέταση. Θα επικεντρωθείτε προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια, τη θρησκεία ή τις πάγιες πεποιθήσεις σας γενικότερα. Μπορεί να χρειαστεί όμως να εγκαταλείψετε πάγιες και παλιές πεποιθήσεις ή και ιδέες που σας παρείχαν ασφάλεια για πολλά χρόνια.

Εάν βρίσκεστε η εργάζεστε σε ένα σχολείο, νέες προκλήσεις μπορεί να προκύψουν με εκπαιδευτές ή με ανώτερους γενικότερα στα επαγγελματικά σας. Διαφορετικά, προσέξτε για υπερβολικές απαιτήσεις που θα σας ζητηθούν ή ευθύνες που επιβάλλονται σε σας από θρησκευτικούς / πνευματικούς δασκάλους, θείες ή θείους και γενικότερα από το κοντινό σας περιβάλλον.

Ταξιδέψτε. Εντατικά ερευνητικά έργα ή ακόμα για παράδειγμα η δύσκολη επιμέλεια σημαντικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων υποστηρίζονται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σας. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2020, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα γονέα ή άτομο που μπορεί να αγωνίζεται και να κάνει τις απαραίτητες επιπλέον προσπάθειες σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Οι όποιες ευθύνες και προσπάθειες θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2021.

Μετά την 1η Ιουλίου, ήρθε η ώρα να υποχωρήσετε (αν μπορείτε) ή να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εσωτερική σας ζωή. Επίσης, μπορεί να είναι σημαντικό να μάθετε ένα σύνολο νέων ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Ετοιμαστείτε για αύξηση της προσωπικής σας εξουσίας και ίσως μια θέση καλύτερη μπορεί να σας παραχωρηθεί γενικότερα.

Όπως και να έχει, καθώς ο Ουρανός θα προχωράει όλο και περισσότερο στο ζώδιο σας, 2-11 μοίρες, φέτος αναμένεται να φέρει πιο ευχάριστες αλλαγές επί το πλείστον στην ζωή σας που ίσως στην αρχή να σας κάνουν να ξεβολευτείτε κάπως. Ο Δίας θα συνταξιδέψει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα όπου θα φέρει πιο σοβαρές προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά μετά τις 20 Δεκεμβρίου.

Δίδυμος

Το 2020 θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας και οι φόροι που θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του 2020. Για πολλούς από εσάς, ένα είδος αναδιάρθρωσης ή μια νέα προσέγγιση προς στην οικονομική ζωή σας είναι απαραίτητη αλλά και να επιλύσετε ένα παλαιό χρέος. Εάν υπάρχει θέμα υγείας αλλά και χωρίς να υπάρχει, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία και άσκηση, που να μειώνει το στρες και την πίεση και να ενισχύει την αντοχή σας, την ικανότητά σας να επεξεργάζεστε καλύτερα τα διάφορα γεγονότα της ζωής σας.

Αναρωτηθείτε τι ακριβώς μοιράζεστε με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και πώς αυτό θα λειτουργεί για σας ψυχολογικά. Αυτά τα θέματα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά μέχρι το Μάρτιο του 2020.Ο Απρίλιος και Μάιος δεν είναι καλοί μήνες για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, καλύτερα αφήστε το για μετά την 1η Ιουνίου. Θα έχετε όμως περισσότερη ενέργεια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας μέχρι τον Ιούνιο.

Μετά την 1η Ιουλίου, ίσως να υπάρξει κάποια αναταραχή στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα αναλάβετε την ευθύνη για το που και με ποιους θα ξοδεύετε χρόνο αξιολογώντας τι σας δίνουν οι άλλοι στις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε.

Κοινωνικός ακτιβισμός ή μια σημαντική αιτία μπορεί να σας καλέσει για έναν απώτερο σκοπό. Καθώς πλησιάζει το 2021, εκεί θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια που σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό, την εκπαίδευση ή την προσωπική πνευματική ανάπτυξη σας αλλά και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Powered by TUODY Software