Απογοητευμένος ο ΓΑΠ από τους συμπέθερους

Απογοητευμένος ο ΓΑΠ από τους συμπέθερους
Απογοητευμένος από την συνάντηση με τους συμπέθερους, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με το Κρητικό portal PrismaNews. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αρκετά προβληματισμένος από την τροπή που παίρνει όλη η διαδικασία του αρραβώνα του γιου του Αντρίκου με την Πωλίνα Πατραμάνη, ο οποίος θα γίνει σήμερα στις 21.00 στην ταβέρνα «Σοκάκι» στη Χερσόνησο.
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφθασε στο Ηράκλειο προκειμένου να παρευρεθεί στους αρραβώνες του γιού του. Η μητέρα της Πωλίνας Πατραμάνη, αλλά και ο πατριός της, ο οποίος δείχνει αρκετά εξοικειωμένος με τη δημοσιότητα και τα Μέσα, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η κόρη τους Πωλίνα θα γίνει μια «πριγκίπισσα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Δεν θέλησαν όμως να μοιραστούν την χαρά τους με την κλειστή κοινωνία της Χερσονήσου, καθώς τα σχόλια για την οικογένεια, αλλά και για την πορεία ως τον αρραβώνα φουντώνουν μέρα με την ημέρα.
 
Το πρόσωπο του πατέρα, Γιώργου Παπανδρέου, σε μια πληγωμένη από το ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές του περιοχή, αποτελεί ένα σημείο αρνητικής αναφοράς που κάνει την οικογένεια να είναι αρκετά μουδιασμένη.

Η ενημέρωση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός για τα σχόλια και τις συζητήσεις που προηγήθηκαν στην Κρήτη σε σχέση με τον αρραβώνα, τον έκαναν αρκετά σκεπτικό.
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφθασε χωρίς τη βιολογική μητέρα του Ανδρίκου. Το όλο κλίμα ήταν περίεργο στη συνάντηση πριν τον αρραβώνα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλησε να πει πολλά. Τα πεθερικά βέβαια έκαναν ότι ήταν δυνατό για να εντυπωσιάσουν, προσπαθώντας ταυτόχρονα να δείξουν πως διέπονται από λογική κι όχι από έπαρση για τον επικείμενο αρραβώνα.
 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ωστόσο, όντας ενδεχομένως πιο έξυπνος από αυτό που συνήθως δείχνει, κατάλαβε πολλά περισσότερα απ' όσα είδε και έφυγε έντονα προβληματισμένος. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο ίδιος αν είχε τη δυνατότητα επιλογής για το γιο του, θα επιθυμούσε κάτι διαφορετικό.

Έντονα προβληματισμένα όμως είναι και τα παιδιά, αφού η τόσο μεγάλη έκθεση του θέματος τους έχει δημιουργήσει αναστάτωση που δεν μπορούν να την διαχειριστούν.
 
Τόσο ο Ανδρίκος, όσο και η Πωλίνα γενικά δεν εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας. Από την ημέρα όμως που ο αρραβώνας τράβηξε την προσοχή των μέσων έχουν έρθει αντιμέτωποι με μία κατάσταση που δεν έχουν συνηθίσει και που τους προκαλεί έντονο άγχος.

Στην όλη διαδικασία, απόλυτα χαρούμενη είναι η μητέρα της Πωλίνας, που βλέπει τα όνειρα της για την κόρη της να γίνονται πραγματικότητα. Κάτω όμως από το παγωμένο κλίμα που επικρατεί λίγες ώρες πριν το αρραβώνα, η εξέλιξη των καταστάσεων φαντάζει αβέβαιη και είναι ορατό το ενδεχόμενο η συνέχεια να μην είναι τόσο ονειρεμένη όσο αναμένουν τα πεθερικά, γράφει το Prisma News.

Ο αρραβώνας του γιου του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Πωλίνα Πατραμάνη θα γίνει  στην παραδοσιακή ταβέρνα «Σοκάκι». Ο πρώην Πρωθυπουργός μαζί με το ζεύγος, τους συμπέθερους και τους καλεσμένους, που δεν θα ξεπερνούν τους 30, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Κρητικά πιάτα και το γνωστό γαμοπίλαφο.

Ο χώρος επελέγη γιατί εξυπηρετεί από πολλές απόψεις. Πρώτον είναι μέσα στα στενά της Χερσονήσου και σε πλακόστρωτο, οπότε η πρόσβαση δεν είναι εύκολη και οι μακρινές φωτογραφίες είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν. Δεύτερον, στο χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχουν ως συνιδιοκτήτες η μητέρα και ο πατριός της νύφης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί ούτε η συμβολή της Αστυνομίας για την περιφρούρηση του χώρου, ωστόσο αυτό θεωρείται πολύ εύκολο και απλό να γίνει, ακόμα και το τελευταίο λεπτό, με δεδομένο ότι ο πατριός της νύφης είχε υπηρετήσει για χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, οπότε κρίνεται ότι έχει τις διασυνδέσεις για να ζητήσει άμεση συνδρομή εφόσον χρειαστεί. Ο χώρος όμως είναι τέτοιος, που ακόμα και η προσωπική φρουρά του πρώην πρωθυπουργού θα μπορούσε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική φύλαξη.

Πηγή: PrismaNews

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software