"Δεν παρενόχλησα σεξουαλικά την Κέιτ Άπτον"

"Δεν παρενόχλησα σεξουαλικά την Κέιτ Άπτον"
Ο συνιδρυτής της Guess, Πολ Μαρτσάνο διαψεύδει τους ισχυρισμούς του μοντέλου Κέιτ Άπτον, πρώην πρωταγωνίστριας της διαφημιστικής εκστρατείας του brand, η οποία μέσω Twitter τον κατηγόρησε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, "γραπώνοντας" το στήθος της.

Ο Πολ Μαρτσάνο διέψευσε τα πάντα σε δήλωσή του, σύμφωνα με το TMZ. «Αυτή η κατηγορία είναι ψευδής, ποτέ δεν έχω αγγίξει την Κέιτ Άπτον, ποτέ δεν ήμουν μόνος με την Κέιτ Άπτον, ποτέ δεν της συμπεριφέρθηκα ανάρμοστα», ανέφερε. Ο Μαρτσάνο υπογράμμισε το γεγονός ότι η Άπτον δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την πλήρη ιστορία ούτε έχει διαθέσει λεπτομέρειες εκτός από τη δημοσίευση με το # hashtag #MeToo.

«Στον σημερινό κόσμο, οι άνθρωποι κάνουν δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να υπάρχουν συνέπειες» πρόσθεσε. «Ορισμένες γυναίκες - μερικές από τις οποίες δεν γνώρισα ποτέ και δεν γνωρίζω – έγραψαν σχόλια στην ανάρτηση της κα. Άπτον και με αποκάλεσαν "φρικτό", “τύραννο”, “τέρας” και “αηδιαστικό γουρούνι”».

Η Κέιτ Άπτον μιλώντας στο Time ανέφερε για το θέμα: «Ο Μαρτσιάνο συνέχισε να με πιάνει με αυταρχικό και επιθετικό τρόπο, αγγίζοντας τους γοφούς μου, τα χέρια μου για να με τραβήξει κοντά του, τους ώμους μου, τον λαιμό μου, τα στήθη μου και μυρίζοντάς με... με κράτησε με δύναμη από τον σβέρκο ώστε να μην μπορώ να κινηθώ και άρχισε να με φιλά στο πρόσωπο και τον λαιμό».Ο Μαρτσιάνο πάντως αναφέρει: «Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην οικοδόμηση μιας εταιρείας μόδας και μιας μάρκας που έχει ένα μακρόχρονο και υπερήφανο ρεκόρ στην ενδυνάμωση των γυναικών. Υποστηρίζω πλήρως το κίνημα #metoo. Ταυτόχρονα, δεν θα σταθώ να παρακολουθώ τη φήμη μου να αμαυρώνεται».

«Έχω υποσχεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Guess ότι θα συνεργαστώ πλήρως για μια δίκαιη και αμερόληπτη έρευνα για όλα τα γεγονότα. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και πίστη ότι τα πραγματικά γεγονότα - όχι τα μη επαληθευμένα tweets ή οι ανεπιβεβαίωτες αναρτήσεις στο Instagram - θα αποδείξουν ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι αναληθείς».

Η Κέιτ Άπτον έγραψε στο Twitter: «Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ένα τέτοιο γυναικείο εμπορικό σήμα #Guess εξακολουθεί να στηρίζει τον Πολ Μαρτσάνο ως δημιουργικό διευθυντή του» και πρόσθεσε το #MeToo hashtag στο τέλος. Το μοντέλο, το οποίο με τις διαφημίσεις της Guess γνώρισε επιτυχία, αργότερα επανέλαβε σε μήνυμά της στο Instagram, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στον Μαρτσάνο «να χρησιμοποιεί τη δύναμή του στη βιομηχανία για να παρενοχλεί σεξουαλικά και συναισθηματικά τις γυναίκες». 

Ο Πολ Μαρτσάνο (Paul Marciano) ίδρυσε την Guess το 1981 και είναι εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής δημιουργικού από τον Αύγουστο του 2015.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software