Όταν ο Βαρουφάκης ήταν χούλιγκαν (του protagon)!

Όταν ο Βαρουφάκης ήταν χούλιγκαν (του protagon)!
Η εικόνα του Γιάνη Βαρουφάκη με το ξεζωσμένο μπλε ελεκτρίκ πουκάμισο, το χέρι στην τσέπη και το δερμάτινο γκανγκστερικό παλτό, προκάλεσε ένα σχετικό σοκ στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Ο υπουργός Οικονομικών όμως έχει κάνει και… πολύ χειρότερα!

Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται με μαύρο δερμάτινο μπουφάν, κασκόλ της Μίλαν, μια μπύρα στο αριστερό του χέρι και έχει βαμμένα τα μάτια του με μαύρο ρίμελ.

Κουνάει ρυθμικά το δεξί του χέρι, σφιγμένο σε γροθιά στην οποία φαίνεται καθαρά η βέρα του και φωνάζει «Δεν έχουμε μυαλό, δεν έχουμε Θεό, μάγκα σκίστους το καλσόν, χώστα τους στο protagon!».

Στο βίντεο εμφανίζεται και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος βγάζει το κεφάλι του από ένα κόκκινο βελούδινο παραπέτασμα και συμπληρώνει «.gr».Το συγκεκριμένο βίντεο χρονολογείται από το 2012 και γυρίστηκε στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του ιστότοπου protagon, ιδιοκτησίας Σταύρου Θεοδωράκη, σημερινού αρχηγού του «Ποταμιού».

Ο Γιάννης Βαρουφάκης υπήρξε από τους βασικούς αρθρογράφους του protagon, έχει πάψει όμως να στέλνει άρθρα τελευταία, λόγω φόρτου εργασίας και θεσμικού ρόλου.

Το τελευταίο του άρθρο, λοιπόν, ανέβηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2014 και είχε τίτλο «Λεπτές κόκκινες γραμμές». Σε αυτό ασκεί δριμεία κριτική στον τότε Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτηρίζει «άμοιρο πρωθυπουργό σε ψυχολογική κατάσταση που θυμίζει τον κ. Παπανδρέου το Φθινόπωρο του 2011», αναφέρεται στη «σαθρή» Ευρωζώνη, ένας χαρακτηρισμός που έκανε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ στη κοινή τους συνέντευξη Τύπου να σηκωθεί από την καρέκλα του σαν να τον τίναξε ρεύμα και να αποχωρήσει, ενώ στο ερώτημα που του θέτουν πολλοί αναγνώστες «και τι θα έκανες εσύ αν το Βερολίνο και η Φραγκφούρτη σου πουν ένα μέγα NEIN, διαβούν με το έτσι θέλω την κόκκινή σου γραμμή και σου κλείσουν τη ρευστότητα;», ο κ. Βαρουφάκης απαντά με ένα δικό του ερώτημα: «Υπάρχει κάποια απαίτηση των δανειστών στην οποία θα λέγατε ΟΧΙ, με αποτέλεσμα μια αντίστοιχη περίοδο αστάθειας και αγωνίας; Εσείς δεν έχετε καμία λεπτή κόκκινη γραμμή;».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software