Νεκρή (και) η 23χρονη πορνοστάρ Olivia Lua

Νεκρή (και) η 23χρονη πορνοστάρ Olivia Lua
Η νεαρή πορνοστάρ Olivia Lua η οποία βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο, όπως κοινοποίησε το LA Direct Models. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο τους τελευταίους μήνες στο χώρο των αισθησιακών ταινιών.
 
Η Olivia Lua μπήκε στο μακάβριο κατάλογο των πρωταγωνιστριών ερωτικών ταινιών που έχασαν τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες. Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί οι Yurizan Beltran (ναρκωτικά), August Ames (αυτοκτονία), Shyla Stylez και Olivia Nova.

Μετά τον θάνατο της Lua, η ανησυχία κορυφώνεται στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.
 
Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models, και όπως αναφέρει η Lua πέθανε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.
 
Το  LA Direct Models, δήλωσε σχετικά:
 
«Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο... Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί - ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη... Η Olivia δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες».
 
Και η ανακοίνωση καταλήει: «Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software