Περίπλοκο σχέδιο του ΓΑΠ για να αποφύγει τους παπαράτσι

Περίπλοκο σχέδιο του ΓΑΠ για να αποφύγει τους παπαράτσι
Ένα περίπλοκο σχέδιο εκπόνησε ο Γιώργος Παπανδρέου, τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι που είχαν στρατοπεδεύσει στα στενά της Χερσονήσου περιμένοντας τον αρραβώνα του γιου του Αντρίκου με την Πωλίνα Πατραμάνη.

Το Κρητικό πόρταλ prismanews.gr μίλησε με άνθρωπους από το συγγενικό περιβάλλον της νύφης οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, οι συμπέθεροι αλλά και ο Ανδρίκος με την Πωλίνα ξεκίνησαν από διαφορετικά σημεία. Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλους τους καλεσμένους, να αφήσουν τα οχήματα τους στην Εθνική Οδό και να μεταφερθούν με συνοδεία, με τα πόδια, στο προγραμματισμένο σημείο του αρραβώνα, στην ταβέρνα «Σοκάκι», ιδιοκτησίας του μελλοντικού συμπεθέρου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ο ΓΑΠ ενημέρωσε τον παπά της εκκλησίας ότι ο αρραβώνας ακυρώνεται.

Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να ξεγελάσει τους δημοσιογράφους και τους paparazzi που είχαν στρατοπεδεύσει  σε κάθε γωνιά της Χερσονήσου αλλά και στην Εθνική οδό. Το αρχικό σχέδιο του ΓΑΠ και των συγγενών ήταν να "πείσουν" τα ΜΜΕ ότι τελικά ο αρραβώνας δεν θα γίνει στην ταβέρνα "Σοκάκι", έτσι ώστε να απομακρυνθούν και την ίδια στιγμή να μην ενημερώσουν τους συγγενείς για την αλλαγή των σχεδίων, ώστε να υπάρχει πλήρης αποπροσανατολισμός.

Στη συνέχεια κι ενώ οι συγγενείς της νύφης βρίσκονταν καθ' οδόν για το Σοκάκι, όπως νόμιζαν, ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολές να μεταφερθούν αλλού και να απενεργοποιήσουν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να μην διαρρεύσει καμία φωτογραφία ή να μην υπάρξει επικοινωνία με δημοσιογράφους. Ακόμα και οι συγγενείς και φίλοι της νύφης έμειναν άναυδοι από τη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τα παιδιά του, μετέτρεψε έναν απλό αρραβώνα σε σίριαλ.

Το… κρυφτούλι κράτησε αρκετή ώρα και τελικά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο αρραβώνας έγινε στην οικία της οικογένειας Πατραμάνη και ευλογήθηκε από διαφορετικό παπά, καθώς ο αρχικώς ορισθείς κρίθηκε ύποπτος… διαρροών.

Γύρω στις 7 το απόγευμα χθες είχαν αναχωρήσει δύο φορτηγά αυτοκίνητα με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα από τη ταβέρνα προκειμένου αυτά να μεταφερθούν στον τόπο διεξαγωγής των αρραβώνων. Κατόπιν επιθυμίας μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού το μενού θα είχε παραδοσιακά πιάτα, όπως ντάκους, σταμναγκάθι, μυζήθρα και για κυρίως πιάτο ζυγούρι βραστό με σιουφικτό μακαρόνι, αρνί οφτό και κοτόπουλο με πατάτες.

Το πρωί της Παρασκευής είχε έλθει στο Ηράκλειο η μητέρα του 32χρονου Ανδρέα, Εύα Γεωργίου ενώ λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε φτάσει στο νησί και ο Γιώργος Παπανδρέου. Το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε από την Αθήνα με πτήση της Aegean ο Νίκος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους καθώς και άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, Η οικογένεια Παπανδρέου κατέλυσε στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο.

Πηγή: PrismaNews

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software