Σκληρή απάντηση της Heaven για το ''κόψιμο'' του Θεοχάρη

Σκληρή απάντηση της Heaven για το ''κόψιμο'' του Θεοχάρη
Το αναπάντεχο ''κόψιμο'' της υποψηφιότητας του Θεοχάρη Ιωαννίδη από την ΕΡΤ για την Eurovision προκάλεσε την έντονη αντίδραση όχι μόνο του Ηλία Ψινάκη, που έκανε λόγο για ''άπλυτες'' στην κριτική επιτροπή, αλλά και της ίδιας της Heaven...

Η δισκογραφική εταιρεία, στο δυναμικό της οποίας βρίσκεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, έστειλε επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία απαιτεί να μάθει τους λόγους που αποφασίστηκε το ''κόψιμο'' των υποψηφιοτήτων της.

''Αναμένουμε ακόμα με μεγάλη περιέργεια να μας γνωστοποιήσετε τους λόγους απόρριψης των υποψηφιοτήτων της εταιρίας μας, για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Τα επιχειρήματά σας τα μαθαίνουμε μέχρι τώρα, μόνο από εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές ποικίλης ύλης. Σας έχουμε στείλει επιστολή, στην οποία ζητάμε επίσης τα μέσα κοινοποιήσης των όρων συμμετοχής του διαγωνισμού και την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Η απάντησή σας αγνοείται γι' αυτό θα σας παρακαλούσαμε να επιληφθείτε του θέματος, διότι δίνουμε να θεωρήσουμε ύποπτη τη σιγή σας.'' αναφέρει η επιστολή με την υπογραφή του διευθυντή της Heaven, Μάκη Πουνέντη.

Λέτε η ΕΡΤ να επανεξετάσει την απόφασή της;

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software