Στη Λεωφόρο της Δόξας ο Jerry Bruckheimer

Στη Λεωφόρο της Δόξας ο Jerry Bruckheimer
Οι μεγάλος Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός Jerry Bruckheimer, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με δύο από τις μεγαλύτερες blockbuster επιτυχίες των τελευταίων σαράντα ετών, το "Top Gun" και τους "Πειρατές της Καραϊβικής", έγινε τη Δευτέρα το 2501ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, παρουσία των Johnny Depp, Tom Cruise και πλήθος κόσμου.

"Το όνειρο της ζωής μου ξεκίνησε όταν ήμουν παιδί στο Μίσιγκαν, και παραμένει πάντα το ίδιο. Να κάνω ταινίες", δήλωσε ο 69χρονος παραγωγός κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης.

Ο Johnny Depp που ενσάρκωσε το μυθικό ρόλο του κάπτεν Jack Sparrow στο κινηματογραφικό έπος "Πειρατές της Καραϊβικής" και πρωταγωνιστεί πλέον στην νέα ταινία "Lone Ranger", επίσης παραγωγής του Bruckheimer, τον περιέγραψε ως θρύλο.

"Χωρίς τον Jerry, δεν θα υπήρχαν οι Πειρατές της Καραϊβικής, ούτε ο Jack Sparrow", σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός. "Γι΄ αυτό πρέπει να τον ευχαριστήσω. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας θρύλος για μένα και για όλους μας, όπως αποδεικνύει και το πλήθος που απέτισε φόρο τιμής, όπως άξιζε να γίνει από καιρό".

Στη μακρά φιλμογραφία του Jerry Bruckheimer περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα "American Gigolo", "Flashdance", "Beverly Hills Cop", "Top Gun", "Days of Thunder", "Armageddon", "Pearl Harbor", "Black Hawk" και φυσικά "Οι Πειρατές της Καραϊβικής".


Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software