Βρήκε σπίτι και την ευτυχία ο σκύλος που κανείς δεν ήθελε

Βρήκε σπίτι και την ευτυχία ο σκύλος που κανείς δεν ήθελε

Δεν υπάρχουν άσχημα ζώα, καθώς ακόμα και οι δυσμορφίες, είναι μέρος της ομορφιάς τους, αν βέβαια μπορείς να δεις μέσα στην αγνή ψυχή τους. Επειδή, όμως, πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και προτιμούν να επιδεικνύουν τα ζώα τους, άρα βασίζονται και στην εξωτερική τους εμφάνιση, ο Μάρεϊ είχε μέχρι τώρα πολύ δύσκολη ζωή. 

Βρέθηκε κουτάβι μαζί με τα τρία αδελφάκια του στην παραλία Dead Dog Beach, στο Πουέρτο Ρίκο. Μια παραλία γνωστή επειδή αποτελεί μέρος στο οποίο ασυνείδητοι παρατούν τα ζώα τους. 

Ο Μάρεϊ και τα αδελφάκια του είχαν προσβληθεί από έναν σπάνιο ιό που χτυπά στο νευρικό τους σύστημα αλλά επηρεάζει και την εξωτερική τους εμφάνιση. Τα τρία αδέλφια δεν τα κατάφεραν, σε αντίθεση με τον Μάρεϊ, τον οποίο φιλοζωική οργάνωση έστειλε στις ΗΠΑ για να υιοθετηθεί.

Ο «άσχημος» σκύλος μάταια περίμενε για καιρό το σπίτι που θα τον υποδεχόταν. Βρέθηκε ένα βήμα πριν την ευθανασία κι ο γιατρός του χαρίστηκε γιατί τον είδε να κουνά την ουρά του λίγο πριν την ένεση. Και τελικά, όπως συχνά συμβαίνει στον κινηματογράφο και σπανιότερα στην πραγματική ζωή, ο Μάρεϊ που δεν έχει ούτε δόντι και στέκει παράξενα λόγω προβλήματος στη σπονδυλική στήλη, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στη νέα του οικογένεια, με τα νέα του αδέλφια. 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software