Αίσιο τέλος στην ιστορία της σκυλίτσας που υπέστη ασύλληπτη κακοποίηση!

Αίσιο τέλος στην ιστορία της σκυλίτσας που υπέστη ασύλληπτη κακοποίηση!

Η ιστορία της Τζούλιας μας συγκλόνισε όλους!

Ακόμα και όσους ασχολούνται χρόνια με τα φιλοζωικά.

Ήταν ασύλληπτο, το ότι αυτή η σκυλίτσα, η οποία ζούσε στο λόφο Κολωνού εδώ και δέκα χρόνια, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άνθρωπο...

Διαβάστε την ιστορία της

Η ιστορία όμως ευτυχώς είχε αίσιο τέλος!

Η εθελόντρια των "Φαντασμάτων του Ασπρόπυργου", η οποία γνωστοποίησε το σοκαριστικό περιστατικό μέσω Facebook, με νεότερη ανάρτηση, μας ενημέρωσε ότι...  το κορίτσι υιοθετήθηκε!

"Έχει πλέον τη δική της οικογένεια. Ολόδικη της.

Μια οικογένεια που την άγγιξε η περιπέτεια της και ενώ δεν είχε σκοπό να υιοθετήσει ένα σκυλάκι, αποφάσισε πολύ συνειδητοποιημένα να δώσει καταφύγιο σε αυτή τη ψυχή. Η Τζούλια μετά από 10 χρόνια στους δρόμους, απολαμβάνει τη σπιτική θαλπωρή και της αρέσει! Ευχαριστούμε πολύ όλους για την οικονομική υποστήριξη.

Για τις κοινοποιήσεις (γιατί έτσι την είδε η μαμά της). Και κυρίως τη Λίτσα και την Αννούλα που την φιλοξένησαν. Αυτή είναι η πιο σημαντική βοήθεια, καθώς η Τζούλια δεν χρειάστηκε να βγει στο δρόμο ξανά μέχρι να φτάσει στα μάτια που την είδαν και δάκρυσαν.

Ανοίξτε τα σπίτια σας και φιλοξενήστε ένα ζωάκι. Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο τμήμα κατά αγνώστου. Όποιος γνωρίζει κάτι, καλό θα ήταν να μιλήσει και να καταθέσει συμπληρωματικά.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν. Δεν βρέθηκε σπέρμα στο κολπικό επίχρισμα παρόλα αυτά υπάρχει κακοποίηση και βεβαιώνεται από το γιατρό. Με ποιο τρόπο δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Το ποσό για τον κτηνίατρο έχει καλυφθεί. Η ανταπόκριση σας ήταν άμεση καθώς όλοι σας σοκαριστήκατε από το περιστατικό και θέλατε να βοηθήσετε.

Σε πολλούς δεν απάντησα καν για το λογαριασμό του κτηνιάτρου, καθώς τα χρήματα είχαν σχεδόν συγκεντρωθεί όλα.

Όσοι είχατε σκοπό να καταθέσετε, και δεν προλάβατε, θα σας παρακαλούσα να το κάνετε για ένα άλλο τυχαίο ζώο.

Είναι τόσα που έχουν ανάγκη κι ας μην ήταν η ιστορία τους τόσο τραγική όσο της Τζούλιας. Δώστε τα σε ένα τυχαίο ζωάκι που έχει ανάγκη. Σας παρακαλώ πολύ..."

Magda Bergele

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software