Ο Madison επέζησε από την φωτιά της Καλιφόρνια και επέστρεψε σπίτι του

Ο Madison επέζησε από την φωτιά της Καλιφόρνια και επέστρεψε σπίτι του

Μια άκρως συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που κατάφερε μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια να επιστρέψει σπίτι του, δημοσιεύεται από την οργάνωση «K9 Paw Print Rescue».

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, έχασε ταυτόχρονα και τα ίχνη του όμορφου τετράποδου. Λόγω της φωτιάς δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σημείο και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν μια προσευχή, ώστε ο Madison να είναι καλά.

Μια διασώστρια γνώριζε ότι ο Madison και ο αδερφός του Miguel, είχαν χαθεί. Και ενώ βρήκε τον Miguel και εντόπισε δυο φορές και τον Madison, δεν κατάφερε να τον πάρει υπό την προστασία της. Άφησε τροφή και νερό, ελπίζοντας ότι ο Madison θα τα βρει...

Όταν έμαθε πως είναι ζωντανός και όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του εκείνος ήταν ήδη στο σπίτι και τους περίμενε, έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που κλαίω όσο γράφω αυτά τα λόγια. Δεν τα παράτησε ποτέ μέσα στις φλόγες. Πόσο μεγάλος πρέπει να του φάνηκε αυτός ο μήνας».

Ο ιδιοκτήτης του Madison είπε στο ABC10: «Φανταστείτε το μέγεθος της αφοσίωσης ενός σκύλου όπως ο Madison, που υπέμενε στις χειρότερες συνθήκες και περίμενε εδώ. Ήταν τόσο συγκινητική στιγμή».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software