Εκστρατεία με την Άννα Ανδριανού: «Υιοθετήστε ένα ζώο με ειδικές ανάγκες»

Εκστρατεία με την Άννα Ανδριανού: «Υιοθετήστε ένα ζώο με ειδικές ανάγκες»

Η αναπηρία -είτε σε ανθρώπους είτε σε ζώα- δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από σχεδόν καμία κοινωνία, καθώς ο κόσμος συνηθίζει να την αντιμετωπίζει με λύπηση, οίκτο και σε πολλές περιπτώσεις με ακραίες αντιδράσεις, όπως η ευθανασία (στα ζώα).

Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι η αναπηρία δεν είναι καταδίκη.

Ειδικά όσον αφορά τα ζώα, πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι ένα ανάπηρο πλάσμα -που δεν πονάει και έχει όρεξη για ζωή- έχει κάθε δικαίωμα να ζει.

Γιατί η ζωή είναι πολύτιμη για όλους!

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, λοιπόν, το φιλοζωικό σωματείο S.C.A.R.S. (Second Chance Animal Rescue Society) παρουσίασε το νέο του ενημερωτικό σποτ, με κεντρικό μήνυμα: «Υιοθετήστε ένα ζώο με ειδικές ανάγκες. Δεν θα το μετανιώσετε ποτέ!».

Στο σποτ πρωταγωνιστεί η γνωστή φιλόζωος ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας Άννα Ανδριανού, η οποία συνεργάστηκε με την +2 feet του Βασίλη Τζιγκούρα, κατασκευαστή αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα.

Η κ. Ανδριανού προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει ένα ζώο με ειδικές ανάγκες, τονίζοντας ότι «ό,τι κι αν λείπει από το σώμα τους, η ψυχή τους είναι γεμάτη ζωντάνια κι αγάπη γι’ αυτόν που θα τα αγκαλιάσει».

Η εταιρία +2 feet, από την πλευρά της, παλεύει να περπατήσει όσα περισσότερα αναπηράκια μπορεί. Όραμά της, να έχουν την ποιότητα ζωής που αξίζουν και φυσικά να μειωθούν οι ευθανασίες.

Σκηνοθεσία - μοντάζ: Αρτέμης Σαμοθράκης
Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης

Πηγή: skylosgiaspiti.gr

 

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

 

Powered by TUODY Software