Έδωσαν ναρκωτικά σε χιμπατζή και άρχισε να τρώει το χέρι του...

Έδωσαν ναρκωτικά σε χιμπατζή και άρχισε να τρώει το χέρι του...

Η ασυνειδησία κάποιων παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον πιο διάσημο χιμπατζή της Νορβηγίας, ο οποίος κατοικεί στο ζωολογικό κήπο Dyreparken.

Όπως γνωστοποίησε ο ζωολογικός κήπος, ο 39χρονος Julius αρρώστησε όταν ήπιε το περιεχόμενο ενός πλαστικού μπουκαλιού, που κάποιοι του έριξαν στο κλουβί και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν... ναρκωτικά.

«Ήταν σοκ για εμάς» δήλωσε ο κτηνίατρος.

Ο Julius πέρασε σε ψυχωτική κατάσταση, όπου μεταξύ άλλων προκαλούσε κακό στον εαυτό του. «Θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα, ακόμα και να πεθάνει» εξηγεί ο κτηνίατρος.

Λίγες ώρες μετά την κατάποση του περιεχομένου του μπουκαλιού, το ζώο άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το προσωπικό δεν μπορούσε να τον πλησιάσει ενώ όταν οι υπόλοιποι χιμπατζήδες πήγαν στον κλειστό χώρο που υπάρχει εκείνος δεν ακολούθησε.

Άρχισε να δαγκώνει το χέρι του μανιωδώς, προκαλώντας μια μεγάλη πληγή.

Οι εξετάσεις αίματος και ούρων του ζώου απέδειξαν πως είναι λάβει ναρκωτικά, τα οποία δεν μπορούσαν να φτάσουν σε αυτό παρά μόνο με το μπουκάλι που βρέθηκε στο χώρο.

Το μόνο στοιχείο που έχουν προς ώρας είναι η μαρτυρία μιας οικογένειας, σύμφωνα με την οποία είδαν κάποιον να πετά το μπουκάλι στο χώρο που βρισκόταν ο χιμπατζής.

Να σημειωθεί ότι ο Julius είναι ο μόνος χιμπατζής που μπορεί να ξεβιδώσει ένα καπάκι.

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software